Bekijk hieronder een kleine greep uit mijn portfolio, zo krijgt u een beeld bij wat ik voor u kan betekenen. Ook interesse gekregen? Neem contact op! 

 

''Uw boodschap wordt door middel van beeld, op een creatieve

 en pakkende wijze aan uw doelgroep getoond.''


Voor Van Haren Schoenen heb ik diverse films geproduceerd voor intern gebruik.

Onder andere de presentatie van de nieuwe collecties, en uitleg met tips naar de winkels toe. Ook bij dit bedrijf speelt video-content een steeds belangrijkere rol.

 

Voor CNV Vakmensen heb ik diverse bijeenkomsten op beeld gezet, één daarvan is de Libelle Zomerweek, met een stand vol powervrouwen!

 

TECTUM is dé opleider van het dakvakmanschap. Voor TECTUM is er een app ontwikkeld en een Facebook-pagina opgezet, waar de Pixelfabriek alle content voor verzorgt. Een grote uitdagende klus!

 

Voor het BetonOnderhoudsPaviljoen (samenwerkende branche-organisaties in de betonreparatiebranche) is er een aankondigingsfilm opgenomen ter promotie van hun deelname aan de Betondag 2019. Het grootste evenement waar bouwtechnisch Nederland elkaar ontmoet!

 

E-learning specialist Future Learning heeft voor Lokale Fondsen Nederland een opleidingsprogramma ontwikkeld,  daar hoort natuurlijk een passende introductie bij. Deze heb ik mogen maken, op een originele locatie!

 

TECTUM is dé opleider van het dakvakmanschap. Voor TECTUM is er een app ontwikkeld en een Facebook-pagina opgezet, waar de Pixelfabriek alle content voor verzorgt. Een grote uitdagende klus!

 

Voor CNV Vakmensen heb ik diverse bijeenkomsten op beeld gezet, één daarvan is de Dag van de Innovatie. Laat die ideeën maar komen!

 

Een korte promo van Maria Pels en haar grote liefde op vier wielen; een Chrysler 300C mét HEMI V8. Maria is columnist voor classic car magazine AMK en organizer van American Car events.

 

Voor Inspirae, maker van storytelling, monteerde ik de reeks 'Docent MBO in Beeld'.
Over de groei, keuzes en het 'nieuwe leren'.

 

Ook voor MCB Metaal heb ik video-content gecreëerd voor verschillende

e-learning modules, in samenwerking met Future learning. Dé manier om kort en krachtig informatie over te brengen op de kijker.

 

In samenwerking met CopperViews verzorgde ik de montages van een reeks films over Sustainable Tourism. Een duurzaam initiatief!

 

Tijdens het 10 jarig bestaan van poppodium Mezz in Breda zijn er verschillende optredens vastgelegd, waaronder deze albumrelease.